Trainer

hieronder het profiel van de trainer.

Dirk Jan Blom
Eigenaar en hoofdcoach bij Sportorganisatie TACT, is een tennisleraar met een ruime ervaring (30 jaar) op het gebied van het verzorgen van tennistrainingen, organisatie, coaching en werving.
KNLTB-B gelicenseerd en meerdere applicaties gevolgd zoals: biomechnica, conditietraining, mentale- en tactiektraining maar ook management en senior-plus tennis. Tevens Tenniskids 1, 2 en 3-gecertificeerd, NLP-communicatietrainer en mental coach.

Tevens wheelchair trainer, personal trainer, padelinstructeur en mental coach.

Sinds 1987 werkzaam en van 1989 tot 1999 als hoofdtrainer bij tennisvereniging NVLTB te Wageningen. Van 1999 tot 2011 in Arnhem (ALTB). Vanaf september 2011 in Veenendaal en vanaf 2006 met Tennisschool TACT verschillende verenigingen ondersteund De Slenk (Wolfheze), Ridderweide (Tiel), Walhalla (Wageningen) en Sportpark Molenbeke. In deze periode ook veschillende stages doorlopen bij tennisscholen en de KNLTB-Bondstrainingen.

Als trainer veel resultaten gehaald met verschillende rayon kampioenen in district Gelderland. Als coach veel ervaring met 3 en 4 spelers in competitiebegeleiding en als speler jarenlange ervaring op 3 niveau.